lördag 22 november 2008

Varmt om öronen

Då våran Lilla H är något av ett öronbarn - dvs öroninflammationerna avlöser varandra ständigt - så är mössan något av det viktigaste plagget för den lilla godingen. Ett måste är att de på ett bra sätt går ner ordentligt över öronen. Hittills har vi två favoriter. Tidigare i höst var den här supercoola gröna mössan från Kik Kid perfekt för Lilla H. Kanske den var en aaaaningen lång i nacken.

Nu när snön har fallit och graderna har sjunkit betydligt så är det dags för något varmare. Och den här mössan är nog min all-time-favourite. Den här modellen från Geggamoja Collection fast i marinblått/rött sitter som en smäck på sonens huvud under promenaderna. Den är lite tjockare med en insida av fleece som gör det mjukt och skönt.

Bild lånad av Geggamoja.com

Och det allra bästa med båda mössorna är att man inte behöver irritera barnet med att knyta några band under hakan eller liknande - utan den sitter bra över öronen iallafall. Vi älskar nya mössan!

1 kommentar:

Sjabbig men chic sa...

Vilka söta mössor och vad bra att de sitter utan band. Det är ju inte direkt det bästa de vet de små godingarna. När F var bebis så hade han en mössa som var jättebra, om man drog ner den lite över ögonen så blev det natter och han somnade på studs.

Kram Lisa